Saturday, June 12, 2010

dah start dah....ish2...




ehmm...supposely aku wat HRD nye report...tp len lak aku wat...kui2..

recently, quite tensi la...

  1. kene cari umah sewa.....pergh.....last menet kene halau dr kolej...smart...terbaek ah...
  2. process mencari rumah sewa....ulu gle la puncak alam ni....umah sewa sume dah full....melepas la lagi.....
  3. duit?? smakin menipis....segan nak mintak kat parents dah....adui!!!
  4. selisih paham dgn family psl umah sewa n transportation....damn...!! (stress memuncak)
  5. 5 assignment kene submit dlm 1hari yg same....siot...(ketidakwarasan menjelma)
  6. training session....kene conduct...perghh...pasal pertolongan cemas kot..ade ilmu ke aku psl benda ni??..(aku yg cemas lak)
  7. hidup smkin tak terurus.....kenapa? salah kan diri sendiri ye aziemah...harap maklum...

tp...semua stress aku ilang sekejap bile aku tgk mereka ni....tersenyum sbentar....rasa ringan sebentar.....terima kasih anda2....kamsahamida.....


kechumelan n kelincahan n kemachoan mr. ~kyu~hae~hyuk~


happy~hyuk~minho~hae~won~


my latest admiration~mr. lee jonghyun~ (>,<) <3
burning my heart....auw...hehhe

nie vc yg wat aku lebey tertawan dgn dia...suare dia wow...sdp didgr...sbnrnye aku ske tgk dia senyum...n...gelagat dia kat WGM seohyun & yonghwa....
time perform, he looks so cool wif his guitar.....cayer hati ku.....

sile2 saksikan....teardrops in the rain
by mr.burning Jonghyun, CN BLUE




~i do not own these picture n vid......source...twitter n utube....~

Saturday, June 5, 2010

Alhamdulillah......


Alhamdulillah.....aku msih hidup slma 22thn di bumi Allah ni....aku bersyukur kerana Dia masih igt pada aku sering alpa ttgNya......aku bersyukur Dia kurnia kan ku kesenangn di saat aku kesusahan.....aku bersyukur Dia masih melindungi dikala aku terasa tiada tmpat bergantung...syukur2....syukur kerana aku dilahirkan didlm keluarga yg sentiasa mengingati kan aku ttg realiti kehidupan n bersama aku saat aku jatuh tersungkur.....dan menangis bersama ku disaat aku peroleh kejayaan......sahabat yg aku sayangi.....aku bersyukur....selama aku hidup utk 22thn ni aku dikurnia nikmat dunia yg kdg2 melalai kan aku....namun aku sgt bersyukur, bile Dia mmberikan aku amaran akhirat dgn menurunkan kesusahan agr aku lebih dkt padaNya.....Alhamdulillah....

hehehe......tetibe je...

ehhmmmm....yesterday was my birthday.....quite different than usual.....but i still appreciated.....thankz kat ida...ecah....n sofia...for the cake n suprise....really2 tak sangka korg wat suprise utk aku.....ye la....slama ni...aku tak penah celebrate bday tpt 12tgh mlm....ni la 1st time dlm idup aku.....last yg ade kek2 sume ni pun time umur aku 11thn.....tp sian kat ida sbb aku buli dia...hahah.....ni sume sbb dia halau aku kuar umah.....hahhaa....tp still rindu kat parents ku...sbb burfday aku mesti mak n ayh mesti akn msak fav aku......sedey2...slalu celebrate dgn parents aku...ni first time without them....

aku really excited ble dpt text n call dr bffs yg wish aku....thankz korang...igt korg kat aku.....frenz foreva.....may Allah bless u guys.....walupun aku tunggu mesej drpd yg laen....tp tak pe...mayb dorg bz kot....heheheh...TT__TT

mak aku pesan suh pasang hajat smpena 22thn....tp aku tak taw nak niatkan ape....just aku harap sumenye sukar utk aku dpt dipermudahkan......n aku dpt teruskan kehidupan walaupun ape2 yg terjadi......hopefully....bile2 pk2 byk benda nak diniatkan...tp usaha yg akan menentukan hajat kite tu jd kenyataan ke tak kan....so...nur aziemah sile pikir sendiri ek.....