Sunday, November 1, 2009

konvokesyen 71:17

firstly....aku nak cite pasal konvo....

ehm...alhamdulillah habis gak dip aku dan dah konvo pun 26.10.2009...konvokensyen 71:17...

konvo aku?? alhamdulillah la aku tak tersungkur kat stage..hahahah....just aku geram dgn topi tu...rosak tudung yg mak aku baru beli....huhuh....just fasha tak datang...huhuh....tp kak lia dtg (time kasih)....org yg dinanti...nampak tp jauh...jeng3...

thankz kat mak ayh....dorg yg banyak berkorban utk aku kejayaan aku....berkat restu dan doa serta bantuan kewangan.. tak dilupakan sokongan dan dorongan mbuat kan aku strive hard for my dip. Alhamdulillah, result aku telah menggembirakn hati kedua org tua aku....walaupun kecil tp aku dpt tgk bertapa hepi nye parents aku hari tu....mak ayah...akak janji i will strive hard for my degree......akak suke tgk mak ayh senyum mase konvo dip akak.....akak harap ayah mak bley tersenyum sekali lagi for my degree...i'll try my best...

tak dilupakan jugak sahabat yg byk support tika aku jatuh n down gile2.....dila, ecah, ida, wanie, nuriz, eah, paan n chak.... sahabat time aku gelak n nangis...time aku gile2...dorg gak sbb aku masih berada di UiTM dan berjaya tamatkan diploma aku.....thankz friends....luv u all so much....

geng aku pun byk berjasa...beri sokongan kat aku....walu tak berjumpe slalu...ctah, bel, fasha, gja, kimah n dayah slalu sms beri wish n inspire me to stdy...sumtimes teman kan aku stdy smpai lewat...thankz korg....

finally..si dia...walaupun hanya kenangan sekarang...dia jugak salah sorg yg telah beri aku semangat suatu ketika dahulu....thankz again....

pendek cite...family n frenz adlah pendorong yg kuat utk aku berjaya...selain itu dgn izin Maha Esa yg memberi petunjuk dan bantuan utk aku....hopefully i can do it again for my degree....hopefully.... chaiyok Gmah!!!!

nak tgk gmbar...check out la kat FB aku...hahahah....silekan la....

1 comment:

sinfulbfly said...

ily jimah!!!!
rndu ms dip n bilik ngn ko
hehehehe