Saturday, January 9, 2010

farewell R3306 n OCB44D

permulaan tahun baru 2010 adalah permulaan yg sedey utk aku....well, dr tajuk korg dah ley teka kan ape dah jd...

R3306 (2009) = R3308 (2010)

utk sem lepas, aku dpt R3306.....well nice house although kecik than rumah2 mmber laen...n a lot things happened kat situ...di situ aku kenal sofia, faez, li n sole.....best dpt jd housemate dorg...dorg pun sangat friendly....selain tu, aku juga first time rumate dgn dila....n duk dekat dgn ecah n ida...fyi, time dip bilik aku jauh gak la dr bilik dorg....but for this time dpt duk dkt n lepak together2 everyday...

but, yg indah tu kan hanye sementara.....tp msih ade hikmah nye...sem ni aku dpt R3308 lak...well, fyi umah ni tak berpghuni since last sem....so kire dpt umah baru la...n umah ni tmpat aku stdy time final ritu...hahahah....gasak....part yg sedey is yg terpilih mddki umah tu ida, ecah, sofia, faez n me....li, n sole dpt tgkt 6...while dla....she decide to choose her own path...so, we as frenz support her decision walupun sedey to let her go.... for me, she is part of my life...so sad but we still bff rite??

well, gud news is neney, lina n ayu antara barisan housemate baru kitorg....masih lagi menyesuaikan diri...hopefully, sume bjalan dgn lancar....


OCB44D (2009) = OCB44? (2010)

ehm ni lagi satu kes....berat2...letey aku nak pikir....nak cte pun aku tak de mud sbnarnye...
fyi, kelas aku dah dbubarkan....pergh...mendidih je dgr....dah dibubarkan biarkan kami ni terkontang kanting.....seronok tul blaja kat uitm.....dlu, wat sistem cm bdk sklah...sme mgmt uruskan...ble ade masalah lepas bulat2 kat student...alasan?? sbb kami ni dah universiti....well bgs alasan.....dah taw universiti, tak yah la nak sistem cm bdk sklah dlu....skang dah ade clash sane sini baru nak suh student wat kptsan sendiri.....love dat sistem...sungguh sistematik....

well, skang aku dah daftar kelas A tp tak taw la kan ape yg akan terjadi selepas itu...kite tunggu dan lihat je la...aku malas nak ckp byk2 wat sakit ati je...huhuhu....nak cte pasal clash mmg banyak tp aku tak larat nak cte....biar la...dah selesai baru aku cte...tu pun kalu ade story la...hahahha...

k chow....salam...

2 comments:

m.a.s.h said...

sila pindah ke usm. huahuahua!

aLwayz M.I.N.E said...

wah...jemputan2...teruja i....