Friday, April 16, 2010

byk alasan tul aku ni....

aku mmg nak berehat....tp tiada masa......

aku mmg nak tdo....tp byk sgt benda nak settel....

aku tak nak wat keje last menet.....tp ade je dugaan dtg bertimpa sehingga mbuat aku menangguhkn kerja laen....

aku nak balik jenguk mak ayah....tp keadaan kewangan ku amat menyedihkan...

aku nak tdo umah abg aku....tp assignment beratur menunggu utk disubmit...

aku tak nak kuang ajo dgn lecturers ku.....tp kdg2 mulut n baran aku tak dpt dibendung

aku nak strive hard for this sem....tp stress aku dah smpai thp optimal.....

aku nak bgtaw dia aku suke dia....tp aku malu.........abaikan....

so sblm aku nak beradu aku nak mohon maap la...kalu ade yg terluke oleh sikap diri eni.....

n aku berharap aku pulih spjg study leave ini....

2 comments:

~n@beLL@z~ said...

sabar je yang dapat aku nasihatkan....n semoga berjaya dalam memberitahu dia anda suka dia....yang baik jgn dtangguh....aku doakan.....moga Allah mudahkan segala2nya dalam hidup sekalian muslimin n muslimat....k!!cheer up!!

aLwayz M.I.N.E said...

tak nak la bg taw bell....biar je la aku simpan....hehehheh....