Thursday, September 3, 2009

kebengangan aku.......

huhuh....dah lame aku tak memblogkan diri ku ini.... since 1st ramadhan.... hehhe.... bz gak la lately ni... hehhe... n mcm2 aku nak cte..tp tak taw nak mula dr mane... hahha...

ni aku nak start membebel ni... sila sediakan mata anda utk membace..hahah...

k la, aku nak cte pasal assignment aku... pergh angin tul aku .....

nak salah kan org mmg tak dpt la kan? so salah kan diri sendiri je...

al-kisah nye, utk course MCK (managing customer knowledge) kene g company wat interview...
so b4 tu dah mcm2 jd..tp malas la nak ungkit sgt... mslahnye makin rumit ble group member tak de kate spakat. sorg tu act as ketua yg wat semua decision without others tahu...wat da *tut*... ish... sakit gwa aku...suke ati je tukar company...fine la... aku pun redha la... dgn alasan ade org dalam...tp kalu ikut kan LZS lagi senang kot...kak long aku keje situ kot...aduyai..tak pe la..aku n ida redha je la...ikut kate "ketua" kitorg tu...ahakz... nak jd yg part sakit hati tu....ade grup member tu siap bg annual report kat ida suh bace...apehal lak...name keje group kott...aduyaii...takpe, sabar lagi...aku pun mengspendkan masa utk bace annual report... tp tak byk info dpt...still kene set interview..tp liat tul nak wat... kate dulu senang nak interview org tu.. sporting la mcm2... tp ade je yg jd....

next thing aku sakit ati......ari tu kate dah discuss soklan for interview...tp soklan yg aku dapat utk edit..sume mcm *tut*..adui...aku kene restructured balik soklan tu...so aku wat soklan sendiri tanpa dorg.... just aku n ida je yg decide nak gne model..theory ape... adui...awk dah degree kot... takkn soklan pun kene aku wat gak....tak pe la..sabar lagi... so mintak la, other grup members g fax kat officer tu... pastu ida kol, try nak kompem kan interview this saturday... tp ley plak dia mcm tak nak lak...suke ati ngkau je...dah la ko snoozed interview ni...sakit ati lagi... mslh submission date 10sept kot...1 ape tak wat lagi..agk kalu aku n ida diam tak gerak la assignment ni...

tp alhamdulillah, kerisauan n kesakitan aku berkurang lepas officer tu kompem ley wat interview dis saturday...pandai gak "ketua" tu pujuk officer tu... huhuh.... so..kite nanti la ape lak dugaan yg melanda nak siap kan MCK....huhuh...ish2......

kalu korg bace mesti igt aku mengumpat or membebel tah ape2...tp this actually luahan hati aku... well, ni fungsi blog pun...so kalu ade yg tak suke maaf dipinta... tp tlg la... aku pun ade hati, wants n needs gak..huhu...



2 comments:

m.a.s.h said...

aku tercari2 team work yg menarik
smp dh fnal year tak jumpe2 lagi
-_-

aLwayz M.I.N.E said...

same ar.... aku pernah rasai time diploma je dlu....team yg susah senang bersama....windu..... meh ar aku jd member ko...hahah