Friday, September 4, 2009

mesej utk insan tersayang.....

baru teringat .... hehehe....

dear ecah ku syg....
aku harap ko sabar ek.... berita yg ko dpt petang td telah mengundang ayer mata mu.... ayah ecah accident n skang hospital manjung....tgn ayah ecah masuk besi... ehm...berat gak dugaan tu... sebagai anak sure hati kite tak tenang ble dpt berita tu... tp aku taw ko kuat... harap ko tabah jgn sedey... aku
n kwn2 doakan yg terbaek utk ayah ko.... esk aku anta ko k? hopefully sume selamat... mintak Allah permudahkan segala2nye utk sahabat aku tu....

dear fasha yg dirindui.....

actuali aku dah bg taw kat fb...heheh...aku dah lame try cr blog ko..bel ade gtaw ko ade blog....tp tak jmpe2..aku nampak gmbar ko je kat blog ctah n bel..maklum la aku belum celik IT lg... bru belaja....jgn la marah... huhu... sedey i... weh, neway congratz taw... mcm dpt 3k je...ble nak blanja?? hahaha...... rindu la nak berbuka same2 cm time skola dulu...huhuh

dear kak N yg dikasihi....

kak N, org tgh try cari tiket.... kalu org dpt balik khamis...jumaat 18/9 ley la berpoya2 kalu kak N ade kat kk...heheh... ok tak? ley bkak puase sa
me2.... heheheh.......


6 comments:

Hana Kamaruddin said...

harap2 la dpt tiket blk khamis tu..jumaat tu confirm leh berpoya2.hehe..idea yg sgt best.pape roger k

aLwayz M.I.N.E said...

kak n... dpt tiket dah..insyaAllah jumaat ley berpoya2...hahahah....tak sabar nye...jeng3...

Rika Ixora said...

Buat sahabat aku Ecah...Harap2 bersabar.Semoga ayah ko cepat sembuh!Amin...Kami disini sentiasa mendoakan yang terbaik utk ko...Sentiasa Ecah... :)

aLwayz M.I.N.E said...

thankz wanie...nanti aku sampaikan pd ecah....

Fashafishy said...

kau da jmpe blog aku blm?
hehe.ape la..carik je la,mst jmpe pnye.neway,mish u!thanx utk wish tu.psl 3k tu,nti aku banje k.hehe

aLwayz M.I.N.E said...

dah jumpa dah fasha....dah follow pun...hahaha