Saturday, October 24, 2009

aku dan aku dan aku lagi.....

aku dan konvo

semalam (23.10.09) g amek jubah n ade rehearsal.....ehm...actually aku tak de mud n malas siot nak p konvo aku sendiri...kenapa?? aku pun tak taw....

before that, aku dgr kwn2 aku ckp berdebar2 la nak dkt konvo ni...ehm..aku? debaran? tak de...mcm konvo tu tak jd je dlm hdp aku....

tp walaubgaimanpun sy ttp pg ke uitm shah alam utk medpt kan sticker, kad jemputan n jubah....sbb dah byr kan....pg je la..mungkin baru rase xcited...tp tak jgk...tp aku sebak bile dpt jumpe my bff-nurul wanie...hahahah..kitorg melompat2 kot...tp sampai situ je la xcited aku....
pas amek jubah, aku tgk sume dah sarung duk tgkp2 gmbar....aku, la, ecah and ida...ehm..tgkp gmbar ek? tunggu isnin la...hahah...

masuk dsb pun bukan tunggu rehearsal...p cr housem8 n heading 2 quality hotel...utk enjoy...hahahah....g karok...klakar2....

harap2 isnin ni ade semangat la nak p konvo............aku tingin gak nak dpt scroll tu...n bunge or bear..tp sedar la diri...sape nak bg....hahahahahha.....



--------------------------------------------------------------------------------------------------

aku dan perasaan

l8ly ni aku tak taw la...ape yg aku rase sbnarnye...org tgk aku gelak hepi2...tp ade benda yg aku pikir...smpai aku sndiri tak terpikir ape yg aku pikir......hahaahhah...mengong!!

aku akui aku ade minat kat sum1...just minat je....tp aku pun tak taw...kalu bley aku tak nak pkir sgt ttg perasaan ni...just let go...n biar je dr jauh....tp ble dah dekat rase mcm ntah la....mcm2 aku pikir....tp bile pikir rasional...just...jgn rumit kan keadaan....biar dari jauh.....dari jauh....dari jauh pun aku tersenyum tgk dia...tu pun dah bahagia......bahagia ke?? semoga Allah berikan dia kebahagian.....

perasaan oh perasaan...simpan je la...sampai ko perasan...hahahahahha..

-------------------------------------------------------------------------------------------------

aku dan kawan2

saat ni aku rindu btl kat ctah, cha, bel, gja, kimah n dayah....smlm g shah alam tak nampak pun kimah...kui2...agk2 ar aku ni pun...byk kot org kat s.alam tu.....

aku dapat kontek dgn 3 org je...ctah, cha, gja.....yg len menyepikan diri smbil menunggu album terbaru siap...hahahahha...

korg sht...?? ble kite dpt jumpe?? aku rindu nak smbg dgn korg... aku rindu nak gurau2 dgn korg....aku rindu nak lepak dgn korg.....korg igt aku tak?? hahaha....korg bile nak kawen?? nanti nak kawen jgn lupe jemput aku taw....hahahahahahhaha.......

infinity inc...mish u all so much....1437.....XOXO...

n semlm aku hepi gak...sbb bff aku kat uitm kembali bersatu...kami ber5 brunch together....eah, ida, la, ecah n aku....mish that moment.....akhir nye dpt gak kami ber5 duduk sembang3....gelak3...hahahahha....

aku rindu saat kat perak...kite ber5 wat benda2 yg sengal...g overnite kat penang...g wat wili kat pangkor....g jogging pastu eah wat persmbhn lagu awie dipagi hari....mkn roti canai kat kdai rahmat....mkn nasi goreng kat salbila....g lepak kt uptown downtown....g men badminton n bola kat blakang blok...g karok smpai tak igt dunia...g midnite...n mcm2 lagi...seriusly...aku rindu sgt korg....walaupun korg dpn mata aku...tp aku still rindu moment ni.....aku rindu..kte gelak2, masak2, basuh pinggan ramai....rase nak ulang balik moment nie...

tp mcm tak mungkin dpt berulang je kan.....biar la..ia jadi kenangan terindah dlm hdp aku....aku hope one day kite ber5 akn spend time together again... i noe l8ly ni everybodi was busy with test, report n so on....lagi pun kite ber5 laen kelas .....tak same mcm dulu.....tp we still bff rite???

aku dan classmate...since last friday our last class for this sem....so aku nak cite pasal classmate aku....tp aku tak taw nak ckp ape pun......

classmate aku sume ok..bijak pandai belaka.....hahahah.....but aku still tgh seswai kn diri dgn class aku....alhamdulillah dorg sume t8 care pasal aku espcially time aku sakit ILI n sakit perut...thankz gurls....for guyz...dorg ok...ok la...aka sengal...hahahahha.....penyeri kelas OCB33D dgn lwak bernas n kurang cerdik....

grup member...aku paling hepi grup time CRM dgn aneem....ida....faez...aku njoy wat keje....aku rase hepi....tak same dgn grupmember aku for subjek yg len....utk grup yg len aku ley get along dgn kak aniz n kak pah je....ida tu of course la...yg lagi sorg dua tu...takat jd passenger je bek tak yah...tp baek jgak la kami ni...letak gak name dia....

for that pompuan...if u lulus dgn cemerlang for this sem...u shuld remember yg ko just parasit yg menumpang kerja kami....dah la ko tak contribute ape2....fine...mungkin rezeki ko kan....tak pe la...tp hopefully ko tak wat la ape yg ko dah wat kat kami for ur new group next sem...jgn la nyusahkan org....dun be selfish...igt la....!!

--------aku pun dah abis cite kot----------hahahahahhaha

No comments: