Tuesday, March 23, 2010

bengang.....n hidup ni sememangnye adill.....



kehidupan ini karma....kadang2 kite dibwh...kadang2 kite diatas.....
hidup ni pun adil...sbb wat u give...tu yg u dapat....so???

kisah nye....

aku menci nak cte....tp dari aku jd mami jarum...bek aku cte kat blog....lagipun blog aku ni pun bkn ade yg nak bace...hehehe...

aku tak phm kenapa perempuan tu ske wat aku marah....dia tak fhm ke aku marah??? aku meluat dah kot...kesabaran aku dah smpai limit dah......backstabber...perfect word for her.....tak pela...ko wat aku hari ni...aku pun hamba yg lemah....biar je la Allah adili ko....kalu ko rase aku yg aniaya ko.....habis ko tu mulia sgt?? well if yes...ko muhasabah la diri ko tu balik...ape ko dah wat kat org disekitar ko....ko fikirla perasaan mereka.....maybe ko pandai n bagus.....n aku la yg lemah...bodoh...so aku sedar diri...n try to improve diri ko....teruskan la dgn cara ko yg disukai itu....

ape yg aku ley wat pun....for whole this sem, aku stuck dgn dia...walu aku sick n suck dgn dia....so...ape yg aku wat avoidance....salah ke kalu tak btegur sape dgn dia mcm selalu...untuk elakkn perkara tak diingini...bek aku avoid...aku harap decision aku btl...walaupun will effect assignment g/project....so wat eva.....

hopefully....tomorrow will be better day for me....hopefully....Allah lapangkan la hati ku.....tenangkan diriku.....sabarkan iman ku.....amin ya Rabbi al amin...

3 comments:

NuRuL SyAzWaNi (WaNiE) said...

Sabola gmah... Kat sini pun banyak rintangan and halangan yang melanda. Aku pun dah tak tahan tinggal kat sini. Ikut hati aku, aku nak berhenti blaja jew. Bkn ada yang best pun kat sni. Nampak jew dlm gambar aku gelak sana, gelak sini tapi hanya ALLAH yang tahu apa yg tersurat dan tersirat didalam hati ni. Huhu... :( So, together we'll be patient,k? Cool and calm eventhough life sometimes mcm suckz!

m.a.s.h said...

sabaq noo. banyak lg akan kau tempuh pd ms dpn nt. huhu.

aLwayz M.I.N.E said...

thankz frenz.....hope aku akan lebey kuat....