Friday, March 15, 2013

Koma....x sedar diri sudah

Assalamualaikum everibodi...salam ukhuwaah

Sape yg koma?? actually bukan sape tp ape...

Tanggal 12 Mac 2013.....hp sony with walkman live (Wku telah koma...setelah rawatan emergency dilakukan...

Lip lap lip lap je LCD dia....appearlah sony...sony..sony

Sbnrnye petang otw balik keje tu ujan lebat......letak hp kat raincoat....sbb duk dgr MP3.....tp sampai umah, hp mmg sihat walafiat sgt2....siap ley wassap sume...

but then, tetibe hp aku off sendiri...so aku on balik cm biase boleh je....then, pas solat Isyak aku tgk dia off balik...apesal dlm ati? so bukak la housing cover dia...basah...so aku decide...keringkan la dlu....

dengan tidak berbekalkan alarm...aku pun tido, dgn harapan Allah akan kejutkan aku pukul 6 pg....Alhamdulillah Allah still bg peluang, aku pun bgn...sambil amek tuala, aku try on hp...tak mmg x ley on...so charge la dia....tp LCD tu just lip lap lip lap je....ohmaigad!!

aku? sedey ke? x lah sedey sgt....tp rase sunyi gills la...sbb hp tu dah teman aku selama 2 thn lebey....hadiah dr parents lak tu for my convo...so mmg syg gills...

so 2 hari ni, aku tapau MP3 along wat peneman...so igt nak bawakla dia g klinik utk dpt rawatan susulan...

tak pela...so dah dua hari aku tak de hp....rase mcm best jugak....tp mcm x biase la....

neways, hope my sony will get well soon.... ^_^


::sebak la pulak...sob2..sob2::

No comments: