Wednesday, February 17, 2010

best ke cuti sy ni???

pergh....cpt mase blalu...aku rase baru je kot balik perak....

13/2

aku otw balik kk bersame family along ku....stranded kat jam about 7 jam....lenguh punggung kot...seb baek ikut jln lame so dpt la berehat di tesco kampar....along blanja kfc...nyum2...murah rezeki i...hehehhe...sonok tgk afiq...dia dah nak 1thn, so mcm2 dia nak explore....heheheh...
so, sampai kk kul 8 mlm.....dpt gak smpai umah..jmpe mak ayah...hehehhe

14/2

tarikh ni....hehehe...bkn valentine bla2 tu...ni tarikh classmate aku tyme skul kawen...salihah...alhmdulillah...selamat sume...dah kawen dah kawan aku....aku bile ag?? hahahah..gatai....tarikh ni gak ayh aku bg permission drive alone ke BG....so aku g amek ctah...n kami bercouple p meraikan raja n ratu sehari tu....hehehhe....best la dpt jmpe ctah...rase tak pueh...tp tak siok...sbb gang laen tak de kat BG...hhuhuh...neber mind...nanti ade rezeki jmpe la kite...

15/2

melepak dirumah...hehehe...sambil melayan pemberian ctah di external aku....hahhaha....siok gak duk melayan G-dragon ni....comey....energetic....hahaha....tetibe...abg aku masuk bilik, "asl tak siap ag??" aku pun kebangangan....siap mende lak....last2 aku tgk kak long aku tgh mandikan ank2 dia...sure nak p jln la tu...maklumla aku ni tourist guide...hahahha....ape lagi pergila ke taypink....dgn berniat nak melawat giant sbb nak beli barang yong taufu...huhuhu....pastu balik dan kak long masak yong tau fu la....kenyang aku...duk umah mmg keje aku mmbesar kan lemak2 yg ade..hehehhe

16/2

ni melepak mmg tak igt dunia...aku bgn pun mmg lmbat siot....tak sedar aqeef tdo sblah aku kot....heheheh...ptg smpai mlm aku layaan suju....best.....tp aku ni mcm tak sedar diri....pas cti ni mlambak kot test...smart tul....terasa blum sedar dr lena ag...heh....aduyai.....

17/2

hari ni makin lmbat lak aku bgn.....ting tong....panggilan utk beli tiket utk pulang ke p.alam ek...
aduyai....malas3....nak cuti ag....tolong2....aku tak kontek ag ppum...aduittt...!!

kesimpulan nye......lu pikir la sendiri....hahhahaha.....mengarut lg aku neh...nak wat cmne...hobi terbaru aku...weee....heheheh


2 comments:

Hana Kamaruddin said...

bz bebenor gmah ek..xde ke rase nk singgah bgn kaca hijau?huhu....

aLwayz M.I.N.E said...

hahah....ade rase2 tu...tp segan..huhuh... igt kak n cuti...sbb senyap je...