Saturday, August 22, 2009

amek dr kak N....

kak N...windu ar dgn kak N.... dah bln puase sudah... salam ramadhan utk kak N ek...

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi tag ini.

1. seorang yg hepi go lucky
2. kaki shopping
3. kaki internet (esp blogging)
4. sudah dimiliki (not available n org igt dia bru 20thn..)
5. sharing is caring....heheh

Nyatakan 5 fakta diri sendiri sebelum memilih penerima tag seterusnya.
1. anak no.2 dri dua adk beradik
2. online=rajin....study=malas (eyuu..sila berubah la gmah oit)
3. suke menyepah kan bilik
4. syg nak tggl kan katil stp pagi
5. clumsy

Nyatakan 5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima tag seterusnya.
1. surf internet
2. bce blog org
3. leypak
4. tdo
5. abiskan duit...(huhuh)

5 orang penerima tag yang seterusnya.
ida
ctah
bell
kak N ( tp tag ni pun dr kak N..hu5)
wanie

**************************************************************

1-Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?
3 thn sudahhh....

2-Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda.Dan terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut?
gmbar aku dgn nuyen... comey2

3-Berapa jumlah "contacts" yang terdapat di dalam handphone anda?
159 contacts

4-Sila masuk ke 'contacts' dan pergi pada huruf 'M'.Berapa kenalan yang namanya bermula dengan huruf M?
7 orang

5-Berapa jenis handphone yang anda telah guna selain handphone yang terkini?
2 jer...nokia 2100 n nokia 3230 (skang)

6-Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan?Nyatakan mengapa?
Maxis - sbb aku dah lama gne no ni..so malas nak tukar
Celcom - sbb upax...tp jarang on..

7-Nada dering yang anda gunakan?
love game-lady gaga (best siott)

8-Senarai top 5 yang anda selalu msg?
SSB, amel, ctah, kak N,wanie

9-Soalan terakhir.Nama orang yang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?
tak de..heheheh

10-Orang yang nak di tag?
penama yg same

1 comment:

Hana Kamaruddin said...

dah langsaikan utang tag ye...bagus2!
rindu gmah juge.bile nk blk ni? bleh buke pose same2 pastu g shopping...huhu