Thursday, August 13, 2009

kesakitan ku....

org sume p kelas...aku lak kat umah sedang berehat.....

hari isnin ari tu, aku terbatuk2 tp tak expect la aku dmm ke ape..... tp yg for sure bdn ida agk panas tahap max ptg isnin tu...so aku n dila pun kuar jup beli air badak smbil aku nak isi minyak.. tp ape yg menarik, aku dgn dila lupe kot bw kunci bilik...adoit.... so dgn kepala weng2 kitorg try pecah pintu tapi tak berjaya... smpai dila terpikir nak panjat tgkp kot..huhu..bahaya...

seb baek yayan n zani suh g amek kunci kat RS bertugas, so kitorg call la rs seb bek dia ade kat umah so p la amek kunci angsana nun jauh.... dgn hujan sume...redah je la.... pastu aku lak weng smpai terkaku kat katil...bdn aku dah panas siot.... seb bek ade kwn2 yg baek ati jga aku.... k la, aku pun rase lega sikit mlm tu.... smpat gak siap kan CSP nye presentation..

esk kelas lmbat (hari selasa), aku bgn pun mcm bdn lemah2 je... tp tak pe la...just kuatkan semangat aku ni.... turun tangga g kelas dgn ida...igt nak naek moto tp takut tak de parking..so tak pe la.... nak jd citer dlm kelas CSP aku batuk teruk smpai tak ley present..so team member yg present utk aku...huhuhu..thankz... dgn keadaan aku yg makin truk..pn syukrina suh aku g pusat kesihatn 4 checkup...so aku n ida dberi pelepasan.... sian ida terpaksa tman aku....

pastu dah la terpaksa tunggu dkt 2jam..ramai btul.... ble sukat suhu aku doktor dgn nurse terkejut kot..39.8c...huhuh... cek tekak aku merah...so terus kene quarentine 7 hari kot.... so aku miss my 2 tests...uhuhuhu..so skang aye dirumah sdg berehat sepenuh nye..huhu...

doakan la kesihatan aku ek...huhuh