Saturday, March 5, 2011

can u feel my HEARTBEAT??

td blogwalking g ke blog cik epal......

aku tertarik dgn postnya.....n aku pun tanpa memikir panjang pun join la....hahahhahahah

meh aku merevealkannya...jeng..jeng...



ini sume pasal aku tertarik dgn pendapatan pasif....(sbb aku dah kurang berduit)

neways....aku pun daftar la kat sini:

then ikut arahan dia.....

tp bile aku duk check it out website hearbeat ni....best jgak..

hadiah2 dia kreatif...which mean kite pun ley design sendiri......

contoh cm nie....



kiut n kreatif hadiah dia...seswai la utk family, friends....couple....n graduation.....
kire kalu bosan dgn hadiah bunga ke frame kosong ke...ley tukar dgn hadiah2 kat sini......

then, skang aku g wedding org pun ske bagi hadiah cm gni kan??? bunga telur pun dah kurang....mmg fames skang.....

so sape2....berminat ley la shopping disini....HEARBEAT

(ehemmm.....burfday sy bulan 6....hehehhe....^_^)

~bg sape yg rajin blogwalking di blog saya.....bley tolong klik2..heheheh~


tetibe teringat kat 2PM lagu Hearbeat....hehhe...
::can u feel my hearbeat??::
::listen to my heartbeat...is beating for u::





4 comments:

NuRuL SyAzWaNi (WaNiE) said...

Babe,nape takde muka aku kat gambar yang dirindui? uhuk3x!!!

aLwayz M.I.N.E said...

hahaha....sbb gmbar aku dgn ko takde...sian aku taw....huhuhuhu.....sedey2.....spe la aku kan.....beb, folow blog tak??

NuRuL SyAzWaNi (WaNiE) said...

Aku dah follow lama dah...uhuk3x!!! Nape tak dew kew? :(

faiz said...
This comment has been removed by the author.