Wednesday, March 23, 2011

radiasi chenta ku.....

alamakk....penyakit aku ni ble nak kebah.........

td aku berblog walking di blog2 yg rata2nye adalah ELF......

so aku jmpe byk glerr article about SS3 in Malaysia....hahahah...senyum sorg2 ag pas desktop...

pastu aku bkk tweet, jmpe nih :-

::cr to @SS3inMalaysia:: 


lantas spantas kilat aku g receiptionist cari s/kbar The Star....tp upe2nye article ni kuar smlm....tp ade footage kat http://www.thestaronline.tv/ pasal ss3....tp kat opis tak ley bkk la pulok....

so berbalik kpd article td...so aku pun cpt2 tpon Pka kat BKK suh cari ade tak dorg simpan s/kbar smlm....Pka pun cari2 la...aku lak dah berdebar2 mcm nak amek lesen kete dah.....

10 minutes later...i got called from Pka...." srt kabar tu ade...gmah dtg la opis amek"  tak sampai bpe saat aku dah smpai dpn pintu opis dia amek...bermuke tebal la lalu dpn akak2 kat opis dia....hehehe...at last i got it.....syeronokk!!!

pastu sy mmbuat kerja dgn penuh senyuman skang....hepi2 rasenye...semangat hasil daripada radiasi chenta dr oppa2 n dongsaeng ku........heheheheh

*radiasi ni terhasil drpd pertanyaan dila " korg tak kene radiasi ke kat konsert tuh"...so aku jwb "mentang2 la korea dkt dgn jepun"..

::tp la, aku mmg dah terkene tempias radiasi Super Junior.....::

meh2 aku share article pasal SS3 in Malaysia...kot ade yg sudi nak bce ke...


skang baru aku taw nape takde Lady HeeHee n 3 Single Ladies....=(

No comments: