Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU

okay...since this is my first time wat benda......

mcm fun.....so sy dgn rase rendah hati mahu menyertainye....hihih...


bile tgk gmbar ni...mcm menarik tertarik kan?? wow..especially bile savings ku sudey kering kontang....
bile bce entri ni pun aku rase semangat aku semakin berkobar2...wow!!
bley tak sy jd mcm beliau?? jeng2..

Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger??
kenapa ek sy jd blogger?
ia bermula disaat, tiada teman2 disisi utk berkongsi cerita, tiada kredit hp, dan rase malas utk bersuara dan rase selesa menaip shj.....tp skang dah jd hobby lak berkongsi, bercerita atau meluahkan perasaan hati disini...

Blog yang menjadi pilihan harian anda
kebykn mereka ialah kwn2 sy sendiri
::fasha::  ::ctah:: (dorg je yg rajin update pun)

blog mereka juga wajib sy terjah stp hari....wah2..

buat rakan2 ku yg nak sertai gegar blogger baru bersama Mr. Ben Ashaari
mari2...meh2..jgn malu...



15 comments:

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

aLwayz M.I.N.E said...

salam jgak utk en. solo molo jgk..
meh2 kite mengegar...hheheheh

NiSha said...

Nisha Singah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com/

lenloy said...

Salam kenal, dari blog encik ben

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

Fuuyooh said...

salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog Hj ben..

aLwayz M.I.N.E said...

NiSha: i'll follow u....thankz dear...rerajin la singgah sini ek...^^

Lenloy: salam perkenalan jue...

fashah84: thankz awk..^^

aLwayz M.I.N.E said...

Fuyooh: salam, pak aji...jemput2 masuk...huhhu

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

aLwayz M.I.N.E said...

sis nad: thankz ^^

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Hanieqha said...

singgah lompat2 senyum sengih kt cni yee..
hehe..
nice blog..

Shriaaapppp Shrrriiiaaapppp atas keyboard!!
JANGAN ON9 LEBIH KUL 3!!

aLwayz M.I.N.E said...

Lulu: thankz awk....hopefully...wish kite semua berjaya...fighting!!! ^^

Hanieqha: thankz....k, mari melawat belog awk pulak..hihih

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap kita dapat jadi kawan ye...:)

aLwayz M.I.N.E said...

prince: thankz ya....tp sy blogger pasif sikit...hahaha...newayz thankz for da visit....