Saturday, March 26, 2011

spazzing again...

hari ni genap la seminggu.....slama seminggu la aku demam agi.....tak caye??  bce blog aku...sume pasal deme.....gilaKK!!

tak pe ni nak sambung pasal SS3 in Malaysia last week...19/03/2011


::Henry Solo, Baby Baby::
Mase JB nyanyi aku ni, mmg aku tak amek port sgt....but then ble si cutie Henry ni nyanyi lagu ni mmg superb..n aku jd addicted lagu ni.....especially the dance reminds me of his hyung, Hyukkie...dia ni mmg talented, bley composed lagu, violinist, pianist, dance, sing, multi language...syabas donsaeng!!

sorry...bile check2 gmbar Zhoumi takde....syg nye....solo performance dia pun gempak seh...."Ms. Chic"


::Minnie Solo::
Dia dance mak ai...mmg la sgt2 *****.....hahahha...(sy tak mencarut ok)...pastu dia wat body wave dgn female dancer mmg la....so kire mmg *****la dia....walupun dia cute2 je tp bile dia dance mcm ni nampak masculine dia...wow macho seh...


:: Tok Tok Tok::
VCR utk lagu ni sgt chumel......pastu kuar la Mr. Hae, Mr. Hyuk, Mr. Minnie, Mr. Chullie, Mr. Teukkie n Mr. ShinDonggie....dorg sgt playful....Hyuk jahat tarik bow Minnie pastu lepaskan...then, Heechul wat benda same...hehehhe....pastu first time dgr Hae nyanyi trot...mmg klakar la mule2 tp best la pulok....last performance ni dorg men perut Teuk...hahahha

:: Hyuk Solo-dance lagu Down::
mmg super tarian dia...thats why he known as Dance Machine...mmg ligat la dia....dia menari sgt laju.....



::way of love n Happiness::
mase ni dorg dah start men2...mmg chumel bile dorg prank n bully each others..last2 dorg ended with hugging n kissing gak....time lagu ni dorg jalan2 around stadium..so mmg dpt tgk dorg close up....wow...^^



:: Hate U, Love U::
mmg super sore dorg sume....bg telinge aku la... harmonize dorg pun sdp....mmg dgr live dorg nyanyi wat aku lagi cair..especially dgr sore Kyu....perghhh...pas lagu ni dorg nyanyi lagu fav aku...In My Dream...Ya Allah sdp gle sore dorg esp Kyu n Hae...


::Tribute to Kangin::
ok..siyes sgt sedey....aku mengaku, aku menangis...mmg touching gler...dorg wat cm hologram konon kangin ade n say gudbye to members n elf sbb nak g army....so mmg mencurah2 air mate aku ke ladang gandum...kalu Hangeng n Kibum nye tribute ade...mmg aku rase banjir stadium...mmg touching gler performance ni...Baki pun kate it is one of my fav performance...

::Solo Yesungie-It has to be U::
mmg fav song aku....so mmg aku karok la lagu ni dgn sume ELF....terbukti sore Yesung mmg daebak....tp nampak Yesung sgt terharu ble ELFs menyanyi same2.....


::Bonamana::
Mmg sume ELF nyanyi...walu kalu ikutkan mmg ade Fan Chant...tp paduli ape aku...aku nyanyi je sume...hahahah


::Chullie dtg dkt kitorg...wah...sgt hansem..nmpakla Bad Boy dia...::

::KyuHae is real ok.....dorg siap pgg tgg agi....wahhh...gler sudah::

mmg byk ag performance dia....tp mlgnye kamera abis bateri while foncam sy 2mp je...tak pe...yg penting mata sy telah merakamnye...namun, otak sy kdg2 tak mampu nak igt sume bende time konsert ni...siap bercampur2...tp yg penting SS3 in Malaysia was Daebak!!

meh tgk close up gmbar dorg mahu??

::Hadiah utk cik Ctah::
Kyunnie






 ::Hadiah utk Ecah::
Teukkie




 ::Hadiah utk Rina n Lya::
Siwonnie




 ::Hadiah utk Bell::
Chullie




 ::Present for my donsaeng, Ty::


::Hadiah utk sume::

 ~Hyukkie~


~Wookie~

~Yesungie~



~Shindongie~


~my ultimate biased Mr.Hae ^^~

video
::terserlah kehenseman Hyukkie disini::
time ni wat jantung aku nak gugur...dia wat heart sign......tp ni je smpat rekod...sbb neves nampak dpn mata...hahahhaha


Just agk sedey gak la sbb tak dpt tgk Lady HeeHee n Yonce n also Refreshment game...
maklumlah...Malaysia merupakan negara yg penuh budi bhasa n mementingkan akhlak...

jd tiada scene yg tdk diingini terjadi time konsert...sume berpakaian tertutup....hahahah

lagi pun, Chullie injured kat muka n ligamen otot kaki Shindong lari, jd itu jgk salah satu sbb mereka tdk perform cross dressing performance...

newayz...for me yg first time pg konsert n first time tgk super junior live dpn mata...they are really superb...mmg tak rugi aku jd ELF...nmpak mcm mane dorg syg kan ELF....they are nomu nomu daebak!!

tetibe teringat "apa kabar?"...spjg konsert dorg selalu ckp ayat tu...hahah...pas ni kene ajr dorg ckp terima kasih pulak...hahahha

so ni kire last video la...penutup nye...saksikanla...

video


sekian review pasal SS3 in Malaysia....hopefully aku akan kembali normal pasni....





newayz, harus tak dilupakan credit pada rakan seperjuangan
::ida::
::haney::
::wani::






No comments: